Info

Hej alle sammen ! Jeg lavede denne profil for nogle måndeler siden nu. Og kom aldrig rigtig i gang med den, fordi jeg havde glemt mit kodeord, har ryddet rundt i mine e-mails, og fandt den igen så nu vil jeg starte denne blog og den bedste måde at komme igang på er i læsere, skal vide noget om mig, så her kommer det:

 

Jeg er en 19 årlige pige fra Bramming, som blir for det meste kaldt for Lottie men rigtig hedder Charlotte. Jeg blev født d. 25 Marts i 1994 i Esbjerg. Mine forælder gik fra hinanden da jeg var 4 år, og min Far flyttede til København. Jeg har to søstre, Henriette & Camilla, en papfar der hedder Magnus. Jeg bor med dem, og har kæledyrene hunden Balder og kaninen Simba. Jeg går i skole i Esbjerg og arbjerder ikke ligept. I min fritid shopper jeg tit, er sammen med vennerne og familien, gamer over computern eller på min play stadion 2, ser film, hopper på trampolin, desinger ting over computern, høre musik, danser, læser blogge.

Jeg drikker nogle gange, det er ikke særlig tit (i 2011 - 2012 drak jeg hver weekend) - så nu er jeg træt af at drikke hver weekend, men går alligevel tit i byen (når der er råd).

Jeg er en rigtig god veninde som altid er der for mine venner/inder, jeg er frisk og sjov. Ærlig, åben og ikke spor genert.

Jeg er brunette (efter 2-3 år som rødhåret), har blå-grønne øjne. Har 5 huller i ørene, en i navlen og engang en i tungen (den faldte ud..) men vil gerne have en ny i tungen.

Jeg er forelsket i min fantaiske kæreste, Christoffer. ♥

Og elsker bare livet ! ;)

 

Håber i vil følge med i mit liv / læse min blog, jeg vil forsøge at mindst skrive 1 gang om dagen. Jeg vil skrive om alt imellem himmel og jord, og i må gerne sende mig et link til jeres blogge, elsker at læse !

~ Lottie.